Starity

Justin Bieber feleségül vette Hailey Baldwint

2018. szeptember 16. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szerelmesek egy polgári ceremónia keretein belül mondták ki egymásnak a boldogító igent.

hirdetés

Nem sokkal azután, hogy megkérte Hailey Baldwin kezét, Justin Bieber feleségül is vette modell kedvesét – legalábbis erről számolnak be a szemtanúk, akik csütörtökön, a New York-i bíróság épületében látták együtt a szerelmeseket, és akik tudni vélik, hogy a sztárpár hivatalos formában is összekötötte az életét.

Fotó: Instagram / Hailey Baldwin

Elébe mentek a dolgoknak és nem kérték ki senki véleményét

– nyilatkozta egy, a párhoz közel álló bennfentes a People-nek, aki úgy tudja, hogy a pár a közeljövőben templomi esküvőt is szeretne tartani, hogy házasságkötésüket a családtagjaik és barátaik jelenlétében is megünnepeljék.

Nagy felhajtást akarnak csapni Isten és szeretteik színe előtt.

Egy másik forrás ugyanerről számolt be a TMZ-nek, miszerint ő is látta a bíróságon Biebert és Baldwint azon a részen, ahol a házassági engedélyeket lehet kikérni, az énekes pedig azt mondta a modellnek, hogy Alig várom, hogy elvegyelek, bébi!.

Fotó: Instagram / Justin Bieber

Ugyan a szerelmesek a törvény értelmében már házasok, Hailey mégsem érzi úgy, mintha már férj és feleség lennének – legalábbis addig nem, amíg fogadalmaikat meg nem teszik Isten szent színe előtt –, ugyanis egy azóta törlésre került tweetben azt írta, Értem, honnan jön a spekuláció, de még nem vagyok házas ember..

Ami a bíróságon történt, az csak egy dolog. Legális, de részükről onnantól számít házasnak két ember, hogy fogadalmat tettek egymásnak Isten és azon emberek előtt, akiket szeretnek

– magyarázta a fent említett barátjuk.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek