Starity

Irina Shayk nem tud azonosulni a szupermodell jelzővel

2018. szeptember 16. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az orosz szépség idestova több, mint tíz éve kezdte meg pályafutását a modellszakmában.

hirdetés

Irina Shayk minden kétséget kizáróan az egyik legkeresettebb szupermodell napjainkban, aki számtalan kifutón megfordult már, a legnagyobb márkákat volt lehetősége képviselni, mégis egyszerű lánynak tartja magát, aki két lábban a Földön jár és mentes a sztárallűröktől.

A szupermodell jelző nem jelent számomra semmit. Egyszerűen csak ember vagyok. Nem úgy ébredek, hogy szuper a frizurám, kész a sminkem és magassarkút sem viselek. Egyenesen imádom a kényelmes ruhadarabokat, olyannyira, hogy időnként, amikor az ügynököm meglát, meg is jegyzi, hogy Irina, ez így nagyon nincs rendben., mire én rendszerint azt válaszolom, hogy Ez vagyok én!.

– nyilatkozta a modell, majd így folytatta:

Nem úgy kelek reggelente, hogy azt mondom magamnak, Istenem, de tökéletes vagyok!, sokkal inkább azt mondom, Talán ideje lenne lenézni az edzőterembe, narancsbőrös vagyok!. Nagyon kritikus vagyok önmagammal szemben. Úgy gondolom, ha az ember egyszer elengedi magát, ott indul meg a lejtőn. Csillagjegyemet tekintve Bak vagyok, így szeretem mindig jobbra sarkallni magam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek