Starity

Elképesztő crossover keretein belül térnek vissza Chicago hősei

2018. szeptember 17. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hónapja számoltunk be arról, miszerint az NBC újabb évadot rendelt be a Lángoló Chicagóhoz és annak testvérsorozataihoz egyaránt.

hirdetés
Elképesztő crossover keretein belül térnek vissza Chicago hősei
Fotó: NBC

Májusban került hivatalosan is megerősítésre a hír, miszerint a tévénézők kedvenc tűzoltói még számos tüzet eloltanak majd Chicagóban, ugyanis az NBC berendelte a népszerű sorozat hetedik évadát. Mint kiderült, nemcsak az anyasorozat tartogat majd további izgalmakat, ugyanis a Bűnös Chicago egy hatodik évad erejéig tér vissza, a Chicago Med szekere pedig a negyedik évaddal fut majd tovább.

Az örömbe azonban üröm is csordult, hiszen nem sokkal később kiderült, hogy a Lángoló Chicago egyik főszereplője a hatodik évad befejeztével búcsút int a szériának. A Gabriela Dawsont alakító Monica Raymund egy, a Twitteren közzétett levél keretein belül közölte a rajongókkal, miszerint a sorozat hetedik évadában őt már biztosan nem fogják viszont látni.

Nagy megtiszteltetés volt eljátszani Dawsont a Lángoló Chicagóban, ugyanis ez volt életem egyik legértékesebb élménye. Nagyon hálás vagyok ezért az utazásért, különösen azoknak, akik végigkísérték, de úgy döntöttem, itt az ideje annak, hogy továbblépjek.

– ecsetelte.

A készítők azonban nem adják fel, a fanatikusok legnagyobb örömére pedig már nem is kell sokat várni arra, hogy kedvenc hőseik ismét a képernyők elé ültessék őket. Nemrégiben az is kiderült, hogy a három széria egyazon napon, azaz szeptember 26-án fognak újfent debütálni, a szereplők elmondása szerint pedig a valaha látott legnagyobb és egyben legelképesztőbb crossoverrel fognak visszatérni - írja az Entertainment Tonight.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek