Starity

Lady Gaga a sötétben fog táncolni?

2010. november 02. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga, napjaink egyik legsikeresebb előadója elmondta, lehetségesnek tartja, hogy még 2010-ben leforgatja az új videoklipjét, a Dance in the Darkot.

hirdetés
Lady Gaga a sötétben fog táncolni?

A The Fame Monster albumáról származó dal, a turné nyitódala, most lehet, hogy videoklip formájában is ismert lesz. Lady Gaga a Rolling Stone magazinnak elmondta, a kiadójával azt tervezi, a Born this way nagylemeze megjelenése előtt még kiad egy negyedik kislemezt, aminek a címe Dance in the dark. A kiadó eredetileg ezt a számot támogatta az Alejandro helyett abban, hogy meg legyen videoklipesítve, de Gaga kiállt Alejandrója mellett.

Most viszont, hogy a legutóbbi videoklipje már réginek mondható, és már nincs a toplisták élén, azt fontolgatja, hogy ennek a számnak is forgat egy videoklipet. Lady Gaga ebben a dalban arról énekel, hogy egy lány csak a sötétben mer szeretkezni, mert szégyelli a testét. Nagyon fülbemászó dal, a stílusa akárcsak a Bad romance-é. Mások szerint ez a hír nem is igaz, de ez majd idővel kiderül. Ha valaki nem ismerné a számot, ITT meghallgathatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek