Starity

Kurt Cobain halála óta másodjára játszotta az In Bloomot Dave Grohl

2018. szeptember 17. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Foo Fighters frontemberének életében bár meghatározó szerepet töltött be a Nirvana, de csak nagyon ritkán játssza korábbi együttese dalait.

hirdetés
Kurt Cobain halála óta másodjára játszotta az In Bloomot Dave Grohl

Dave Grohl sosem csinált titkot abból, milyen nehéz számára a Nirvana dalait hallgatni, hiszen a mai napig fáj az együttesben töltött idejére gondolnia, hiszen Kurt Cobain személyében az egyik legközelebbi barátját veszítette el 1994 tavaszán. A zenész a hétvége során Los Angeles-ben, a Greek Theaterben lépett fel a Trombone Shorty and The Preservation Hall Jazz Banddel, az előadás egy pontján pedig a dobok mögé ült, hogy a formációval közösen előadják a Nirvana 1992-es slágerét, az In Bloomot, ami egyébként arról a Dylan Carlsonról szól, aki annak idején megvette Cobainnek a végzetét okozó vadászpuskát.

Továbbra sem vagyok képes feltenni egy Nirvana-lemezt. Nagyon személyes számomra. Minden pillanatra emlékszem azokkal a korongokkal kapcsolatban, például, hogy mit viseltem a rögzítésükkor vagy hogy épp havazott-e azon a napon...

– nyilatkozta egy idén adott interjújában Grohl, aki 24 év alatt először akkor játszotta a fent említett dalt, amikor a Nirvanát 2014-ben beiktatták a Rock & Roll Hírességek Csarnokába.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erin Cassidy (@ecassidy1) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek