Starity

Minisorozatban tér vissza Loki és Skarlát Boszorkány

2018. szeptember 20. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Variety exluzív értesülései szerint a Disney saját minisorozatot szeretne indítani azoknak a Marvel karaktereknek, akiknek nincs saját filmjük.

hirdetés
Minisorozatban tér vissza Loki és Skarlát Boszorkány
Fotó: Marvel/Disney

A Walt Disney egy a jövőre induló nagy streaming szolgáltatást tervez elindítani és szeretnének a Marvel-moziuniverzum mellékszereplőinek is saját minisorozatot, amely 6-8 részből állna. Külön azoknak a karaktereknek tervezgetik a sorozatot, akik még eddig nem kaptak önálló filmet és már meg is van az első két esélyes: Loki és Skarlát Boszorkány.

A két karakter ugyan életét vesztette a Bosszúállók: Végtelen háborúban, de az is lehetséges, hogy visszahozzák őket, vagy esetleg a múltban játszódik majd a széria. A stúdió nagy pénzösszeggel tervezi megvalósítani terveit, ráadásul a már a Vasember óta Marvelnél producerkedő Kevin Feige-vel.

A Disney pedig ugyanazokkal a színészekkel tervezi a közelgő szériát, mint akik eddig is megformálták karaktereiket, vagyis a rajongók számíthatnak Tom Hiddleston és Elizabeth Olsen visszatérésére. Esetleg még jobban megismerhetnénk Skarlát Boszorkány múltját és családját, így az sem kizárt, hogy az ikertestvérét játszó Aaron Taylor-Johnson is visszatér Higanyszálként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek