Starity

Ashton Kutcher elütött az autójával egy tinédzsert

2018. szeptember 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznek nem indult könnyen a keddi napja – a nagy rohanásban véletlenül elütött egy fiatalembert.

hirdetés

A 19 éves Leo Marenghi épp egy iskola felé tartott, hogy felvegye azokat a gyerekeket, akiknek felvigyázásával a szülők megbízták, amikor váratlanul elütötte őt egy fekete Tesla. A sofőr nem hajtott el a helyszínről, hanem rögtön kiszállt az autóból és Leo segítségére sietett, a fiú pedig ekkor szembesült azzal, hogy a járművet nem kisebb személy, mint Ashton Kutcher vezette.

A Sunset Bronson Studios kocsifelhajtójáról kanyarodott le, ahol volt egy útlezárás, így nem láthatta, hogy jövök. Amikor a szemszögébe kerültem, már túl késő volt, hogy megálljon. Elütött. Azonnal kiugrott az autóból, és azt mondta, Nagyon sajnálom! Nem láttalak. Jól érzed magad?.

– elevenítette fel a történteket az áldozat, akinek az volt az első kérdése a színészhez, nem okozott-e kárt az autójában, mire Ashton megnyugtatta:

Efelől nem aggódok. Biztos, hogy rendben vagy?

Miután Marenghi biztosította a színészt jólléte felől, arra kérte őt, hadd készíthessen vele egy közös képet, Kutcher pedig természetesen fejet hajtott a kérés előtt.

Nagyon kedves volt. Bár nagyon megijedtem a baleset miatt, szerencsére nem tört el semmim és okom sem volt arra, hogy a rendőrséghez forduljak.

Fotó: Instagram / Leo Marenghi

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek