Starity

Suki Waterhouse súlyosan megsebesítette egyik kollégáját legújabb filmje forgatásán

2018. szeptember 20. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Page Sixnek számolt be a súlyos balesetről, melyet véletlenül okozott.

hirdetés

Suki Waterhouse maga is meglepődött és minden bizonnyal nagyon meg is ijedt, amikor az Assassination Nation forgatása során, egy akciójelenet felvételekor véletlenül úgy sült el a fegyvere, hogy eltalálta egy kollégáját. Azt nem árulhatta el, ki volt az áldozat, de azt bevallotta, hogy nem részesült különleges kiképzésben a feladat elvégzése előtt. A film sajtóképviselője nem kívánt nyilatkozatot tenni az incidens kapcsán, így nem áll rendelkezésre információ azt illetően, milyen állapotban van a meglőtt személy jelenleg.

Suki elmondása szerint nem ez volt az egyetlen balszerencsés eset a projekt tető alá hozásakor: a történet maga Salemben játszódik, ám a jeleneteket New Orleansben forgatták, a stábot pedig nem kevesebb, mint két bárból tiltották ki, ami igencsak megnehezítette a készítők dolgát.

A film várhatóan holnap kerül a mozikba, Waterhouse-on kívül pedig szerepet kapott még benne az AZ sztárja, Bill Skarsgård és a Famous in Love főszereplője, Bella Thorne is. Íme, az előzetes!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek