Starity

Heidi Klum tagadja, hogy 16 évvel fiatalabb pasija megkérte volna a kezét

2018. szeptember 20. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az America's Got Talent mentora saját bevallása szerint egyelőre nem menyasszony.

hirdetés

Heidi Klum tavasszal kezdett találkozgatni a Tokio Hotel éléről ismert, Tom Kaulitz-cal, akivel elmondása szerint idillikus a kapcsolata. Szerelem azonban ide vagy oda, a modell tagadja, hogy a tőle 16 évvel fiatalabb zenész megkérte volna a kezét.

Nem tudom, miért beszél eljegyzésről mindenki. Mindenki erről kérdezget. Amikor valaki abban a szakmában dolgozik, amelyikben én, sok kiegészítőt hord. Sok ékszert. Mindig igyekszem olyat keresni, ami passzol az outfitemhez, így nagy gyűrűket viselek

– kelt önmaga védelmére Heidi, miután felröppentek az eljegyzésükről szóló hírek annak tükrében, hogy két egymást követő eseményen is egy óriási gyémánttal díszített ékszert viselt bal kezének gyűrűsujján.

Tom a legkedvesebb, legédesebb, leggondoskodóbb és legszeretőbb ember, akit ismerek. Olyan szerencsésnek érzem magam! Nem is tudom, mikor voltam utoljára ilyen boldog. Csodálatos férfi!

– lelkesedett a szőkeség a párjáért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek