Starity

Rihanna Barbados nagykövete lett

2018. szeptember 22. 15:03   |   Szerző: Christiina

Az énekesnő szülőhazája megtisztelő nagyköveti címet ajándékozott neki.

hirdetés
Rihanna Barbados nagykövete lett

Rihanna nem is lehetne büszkébb az új nagyköveti címe miatt. Csütörtökön nevezték ki Barbados rendkívüli meghatalmazott nagykövetének az énekesnőt akinek nem ez az első nagyköveti címe. 2016-ban csatlakozott a GPE (Global Partnership for Education) csapatához, mint az első globális nagykövet valamint 2008 óta Barbados kulturális nagykövete.

Rihanna szerepe, mint az új nagykövet olyan feladatokat von maga után, mint az ország turizmusának, oktatásásának és befektetésének támogatása és reklámozása.

Barbados miniszterelnöke, Mia Amor Mottley megtiszteltetve érezte magát, hogy egy olyan embernek adhatja át ezt a címet, aki ennyire szívében hordozza az országot, mint RiRi. 

Rihanna szívében őrzi az országot és ez megmutatkozik a filantrópiájában főleg az egészségügy és az oktatás terén. Hazaszeretete is megmutatkozik, hiszen ő is ad Barbadosnak és ugyanúgy kincsként őrzi a szigetet, a hazáját. 

hirdetés

– nyilatkozta az ország miniszterelnöke. 

Az énekesnő izgatott, hogy ilyen feladat elé állhat és hogy Mottleyval dolgozhat.

Minden barbadosi lakosnak részt kell vennie ebben a jelenlegi törekvésben és én izgatott vagyok és készen állok, hogy felvállaljam a felelősséget. Várom, hogy együtt dolgozhassak Mottley miniszterelnöknővel és a csapatával, hogy újra álmodhassuk Barbadost.

– nyilatkozta. 

Rihanna egyébként szívügyeként viseli szülőhazájának fejlesztését és reklámozását, hiszen tinédzserkoráig itt élt. Az utcát ahol egykor felnőtt, 2017 nyarán átnevezték Rihanna Drive-ra a tiszteletére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek