Starity

Katherine McNamara csatlakozik A zöld íjász stábjához

2018. szeptember 22. 16:04   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katherine McNamara a Shadowhunters után újabb sorozatban bizonyíthat – A zöld íjász csapatához csatlakozott. Egy meghatározó, többször visszatérő szerepet kapott.

hirdetés

A hírek szerint McNamara a hetedik évad első felében jelenik majd meg Mayaként, aki egy Star Cityből érkezett csapzott utcai harcos/tolvaj. Ahogy korábban kiderült, A zöld íjász hetedik évadának szereplői között olyan nagy nevek lesznek, mint Colton Haynes, Holly Elissa, Miranda Edwads vagy éppen Michael Jonsson. A hírt a színésznő közösségi oldalain is megosztotta. Az alábbit fűzte hozzá:

Örömmel tölt el, hogy végre megoszthatom ezt a hírt. Annyira izgatott vagyok, hogy csatlakozom a @cw_arrow-hoz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katherine McNamara (@kat.mcnamara) on

A Freeform három hónappal ezelőtt jelentette be, hogy a Shadowhunters nem kap folytatást, és a harmadik évaddal véget ér. Az utolsó 12 epizód – azaz a 3B évad – 2019 tavaszán érkezik majd egy kétórás záró epizóddal. 

A színésznő nemrég újra látható volt Sonyaként Az útvesztő: Halálkúra című filmben, amely az év elején jelent meg a mozikban. A második filmben, aTűzpróbában láthattuk először ebben a szerepben. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek