Starity

Curtis elárulta, kivel folytatja a zenélést a Majkával való szakítás után

2018. szeptember 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper teljes gőzerővel dolgozik a visszatérésén, egyik barátjában pedig új társra lelt.

hirdetés

Curtis egyáltalán nem esett kétségbe azt követően, hogy Majka kitette közös formációjukból. Bár úgy nyilatkozott, hogy képtelen lenne megbocsátani egykori társának, ez nem jelenti azt, hogy felhagyna a zenéléssel csak mert egyedül maradt. Sőt! A Sláger TV és a Sláger FM közös partiján hozta nyilvánosságra, hogy Emilióval folytatja a közös munkát, akivel egyébként a közelmúltban Egy este ketten címmel közös dalt is készített.

Megkezdődtek a munkálatai az új lemezemnek, amit nem mással, mint Emilioval közösen tervezek. Nemrég közös dallal rukkoltunk elő, de egy közös lemezt is tervezünk. Bár csak négy-öt éve vagyunk barátok, nekem ő olyan, mintha a testvérem lenne.Mindig számíthatunk egymásra és nemcsak zeneileg, de emberileg is teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Egy barát minden körülmények között barát kell, hogy maradjon. Tudom, hogy benne soha nem fogok csalódni és ő is számíthat rám bármikor

– idézi a Blikk a rapper szavait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek