Starity

15 éve került először képernyőre a Két pasi – meg egy kicsi

2018. szeptember 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2003. szeptember 22-én kezdte meg a népszerű szitkom sugárzását a CBS csatorna.

hirdetés

Csak úgy repül az idő! Immár másfél évtized telt el a Két pasi – meg egy kicsi bemutatása óta, azóta pedig sajnos 12 évad után, 2015 februárjában véget is ért a széria, melyben olyan sztárok játszották a főszerepet, mint Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell és Ashton Kutcher.

A műsoron lévő több, mint egy évtizede alatt a sorozatot és annak sztárjait számtalan díjra jelölték – köztük Golden Globe-ra és Emmyre is –, és végül több szobrot is elhozhattak a készítők. Érdekesség, hogy a műsorban való szerepük és tulajdon hírnevük hatására igencsak magas fizetés járt Sheennek és Kutchernek – mindketten felkerültek a tévétörténelem legjobban fizetett sorozatsztárjainak listájára; emellett pedig a Két pasi – meg egy kicsi fináléja a rajongók értékelése alapján a többségnek tetszett, így olyan sorozatok utolsó részét utasította maga mögé az E! Online olvasói szavazatok alapján összeállított listáján, mint a Született feleségek, az Így jártam anyátokkal, a Lost, a Seinfeld, a Gossip Girl és a Dexter – többek között.

Fotó: CBS

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek