Starity

Nagynénje, Kendall Jenner nyomdokaiba lép az ötéves North West

2018. szeptember 24. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Northie-nak a vérében van a pózolás és már most tudja, mi szeretne lenni, ha majd nagy lesz: modell, mint a nagynénje, Kendall.

hirdetés

Kim Kardashian és Kanye West lánya, North West nemrég modellként próbálta ki magát, és egy Los Angeles mellett megrendezett fashion show keretein belül lépett kifutóra, hogy a LOL! Surprise nevű márka legújabb kreációit népszerűsítse. Érdekesség, hogy a sztárcsemete által viselt szettet Michael Jackson a Thriller című dal kisfilmjében látható outfitje ihlette, híres édesanyja pedig elragadtatottan videózta az óvodáskorú gyermeket az első sorból.

North már most teljesen odavan a LOL! Surprise-ért, így amikor értesültünk arról, hogy a márka divatbemutatót tervez, nem volt kérdés, hogy neki is ott a helye. Imád beöltözni a kedvenc karaktereinek, és nagyon izgalmas volt számára, hogy valódi öltöztetős babává vált a projekt keretein belül

– nyilatkozta Kim.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek