Starity

Volt barátja azt állítja, George Michael többször is próbálkozott öngyilkossággal

2018. szeptember 24. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karácsonykor lesz két éve, hogy 53 évesen elhunyt a Careless Whispers énekese.

hirdetés

George Michael exe, Fadi Fawaz nemrég arról számolt be, hogy az énekes 2016. december 25-én bekövetkezett halála korántsem volt olyan váratlan, mint azt sokan gondolták: az előadó korábban több alkalommal is megpróbálta megölni magát különböző módszerekkel.

Végül csak megtette, én pedig az ágyában találtam rá. Mindig könyörögtem neki, hogy ne tegyen ilyet, de olyan nagyon depressziós volt... Minden, amire vágyott, a halál volt. Míg rehabon volt, négyszer próbálta megölni magát

– nyilatkozta az egykori szerető, aki úgy tudja, Michael 2011-ben még keményebben kezdett drogozni, mint azelőtt, mely minden bizonnyal közrejátszott abban, hogy még mélyebbre süllyedt depressziójában.

Belefáradtam abba, hogy az emberek folyton azt kérdezik, mi történt azon a karácsonyon. Nos, engedjétek meg, hogy elmondjam, George az édesanyja születésnapján hunyt el, ami talán megválaszol néhány kérdést... Nem beszélve arról, hogy többször is megpróbálta elvenni a tulajdon életét. A történet szempontjából szerintem ez is fontos. Amikor rátaláltam, jobb kezét ökölbe fogva az arcára szorította. Az arca normálisnak tűnt. [...] Megérintettem, de hideg volt. Egészen addig fogalmam sem volt arról, hogy halott, amíg meg nem láttam, hogy kékek az ujjai. Rázogattam őt a nevét kiáltozva, de már halott volt

– elevenítette fel élete legfelkavaróbb pillanatát Fawaz.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek