Starity

Váratlanul jött súlyos betegsége miatt lemondta koncertjeit Drake

2018. szeptember 24. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper az Instagramon tudatta rajongóival, hogy sajnos mégsem tud színpadra állni Miamiban.

hirdetés

Drake jelenleg a Migos névre keresztelt trióval turnézik, szeptember 21-én és 22-én pedig Miamiban léptek volna fel, ám a rapper az utolsó pillanatban lemondta a koncerteket, melyeket végül november 13-ára és 14-ére ütemeztek át.

Szerettem volna elmondani, mennyire sajnálom ezt a két show-t. Váratlanul olyan beteg lettem, amilyenre korábban soha nem volt példa egész eddigi életemben. Más fellépések lemondásával ellentétben, melyek szervezési problémák miatt kerültek átütemezésre, ezúttal rajtam múlt a dolog, és ezúton szeretnék bocsánatot kérni miatta, mert gyűlölök cserben hagyni bárkit is, aki azért jött, hogy megossza velünk ezeket a pillanatokat

– írta bejegyzésében Drake, majd így folytatta:

Szeretnék köszönetet mondani annak a két orvosnak és egy nővérnek, akik segítettek rajtam és éjjel-nappal mellettem voltak. (...) Köszönet illeti Istent is, amiért lehetőséget ad számomra a felépülésre és hogy folytathassam a turnét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek