Starity

Lady Gagából gúnyt űztek az iskolában, amiért nagyot mert álmodni

2018. szeptember 25. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Lady Gaga mindig is tudta, hogy valami nagyra született, osztálytársai azonban nevetségesnek tartották és megalázták nagyravágyása miatt.

hirdetés

Lady Gaga az elmúlt több, mint egy évtizedben igen szép zenei karriert épített ki magának, és az utóbbi néhány évben bebizonyította azt is, hogy bizony színésznőnek sem utolsó. Sőt! Az Amerikai Horror Storyban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat nyert, de azon sem lennénk meglepődve, ha díjgyűjteményét további szobrocskákkal bővítené a Sztár születik című filmben való teljesítményéért, mely művet néhány nap múlva mutatnak be a mozikban.

A különbség köztem és Ally [a Csillag születikben alakított karaktere – a szerk.] között az, hogy amikor én úgy döntöttem, kipróbálom magam énekesnőként és dalszerzőként, mindent meg is tettem érte. Hittem önmagamban. Nagyon is. Ally ellenben egészen más, ő nem hisz önmagában. Elcsigázott a zenei ipar hozzáállásától, lemond az álmairól

– nyilatkozta Gaga, majd így folytatta:

A karakter megformálásához lélekben vissza kellett mennem a gyerekkoromig, a középiskolás éveimbe, amikor megaláztak és gúnyt űztek belőlem, amiért mertem nagyot álmodni. (...) Bradley [Cooper, a filmbeli partnere – a szerk.] csodálatos színész. Tényleg az! Egészen elképesztő volt megtapasztalni azt, ahogy egyszerre színészkedik, rendez, ellátja a produceri feladatait, emellett pedig még dalt is szerez. Hálás vagyok azért, hogy mellette szerepelhettem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek