Starity

Katus Attila úgy érzi, eljött a családalapítás ideje

2018. szeptember 27. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sportoló életében nagyon fontos a család, lassan ő maga is szeretne gyerekeket.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katus Attila (@katusattila) on

Katus Attila a Blikknek adott interjújában mesélt arról, hogy úgy érzi, készen áll a családalapításra. Bevallása szerint nagyon szereti a unokaöccseivel és az unokahúgával tölteni az idejét, így mindig alig várja a nyarat, illetve a karácsonyi időszakot, amikor alkalma van napokat együtt tölteni a gyerekek körében.

Nyáron a nyugodtabb időszak miatt több programot tudunk szervezni, a Balaton a találkozási pontunk, a szüleim és a testvérem családja is eljön. Télen pedig két hétre hazamegyek a szülőhelyemre a karácsonyi időszakra. Akkor a volt gyerekszobámba bevonulok, nosztalgiázom, élvezem az együtt töltött időt. A nyugalmat, az otthon melegét és egy kicsit a régi életemet hozza vissza, amikor együtt van mindenki. Ilyenkor természetesen mindig eszembe jut, hogy lassan most már nekem is jó lenne ezt létrehozni. Úgy érzem, ez lesz a következő lépés az életemben

– magyarázta a lapnak a 45 éves sportoló, aki bár lányt szeretne elsőként, azt tartja szem előtt, hogy egészséges legyen a majdani baba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek