Starity

Lehetett volna ennél is furább? Így reagált Sophie Turner, amikor először találkozott Justin Bieberrel

2018. szeptember 27. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca sztárja saját bevallása szerint mindig is nagy rajongója volt a Sorry énekesének.

hirdetés
Lehetett volna ennél is furább? Így reagált Sophie Turner, amikor először találkozott Justin Bieberrel

Sophie Turner volt az egyik meghívott vendége James Corden késő esti műsorának, a The Late Late Show-nak nemrégiben, melynek keretein belül megosztotta a műsorvezetővel és a nézőkkel azt a bizarr pillanatot, hogyan is sült el első találkozása tinédzserkori rajongása tárgyával, Justin Bieberrel.

A történetet megelőzte, hogy Corden mutatott egy fotót, melyen Turner egy életnagyságú papírmasé mellett pózol, melyen őt láthatjuk Bieber társaságában. A színésznő elmondása szerint édesanyjától kapta a fent említett tárgyat, amikor 16 éves volt, ám csak a közelmúltban volt alkalma személyesen is találkozni a slágergyárossal. Történt ugyanis, hogy párjával, Joe Jonasszal Miamiban voltak látogatóban egy háznál, amikor a házigazda felajánlotta nekik, hogy körbevezeti őket, és közölte velük, hogy az emeleten Justin Bieber pihen. Sophie-t rögtön felvillanyozta az ajánlat, és még jobban izgalomba jött, amikor kiszúrta a félmeztelen énekest, amint épp fejmasszázst kapott. Olyannyira eluralkodott rajta a korábbi rajongása, hogy kiszaladt a mosdóba, örömében elsírta magát, majd visszatérve meghallotta, hogy Joe róla, mint újdonsült barátnőről beszélget Justinnal, erre pedig odaköszönt és ilyen arcot vágott mindenki legnagyobb megdöbbenésére:

Nézd meg a teljes interjút Sophie-val az alábbi linken!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek