Starity

Macaulay Culkin szerepet kért J. K. Rowlingtól

2018. szeptember 27. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Reszkessetek, betörők! sztárja a Harry Potter-könyvek írónőjének tudomására hozta, hogy szívesen szerepelne következő alkotásában.

hirdetés

Fotó: Getty Images

Bár karrierje során sokszor volt mélyponton a gyerekként befutott Macaulay Culkin, most készen áll visszatérni a filmiparba, méghozzá nem is akármilyen szerepben! Nagyon szeretne bizonyítani egy J. K. Rowling által megálmodott történetben, amennyiben az írónő bizalmat szavaz neki.

Hé, @jk_rowling veled vagyok! Nagini az lehet, ami csak akar! Ő egy erős nő / kígyó

– írta a Twitteren a színész a Legendás állatok és megfigyelésük második részének előzetesében látható fordulatra utalva, majd így folytatta:

Bele tudnál engem írni a következő filmbe? Macaulay Culkin vagyok a Reszkessetek, betörők!-ből és a Reszkessetek, nem hagyom magam!-ból – utóbbinak köszönhetően van némi tapasztalatom a mágia területén.

Fotó: 20th Century Fox Home Entertainment / Warner Bros. Pictures

A színész később a Legendás állatok és megfigyelésükben Jacobot alakító Dan Foglernek is írt abban a reményben, hogy kollégájának lesz néhány jó szava az érdekében az illetékeseknél, Dan pedig megjegyezte, hogy külsejét tekintve jó eséllyel lehetne belőle a Malfoy család tagja, mire Macaulay így válaszolt:

Miközben talán egy Malfoy-ra hasonlítok, valójában Griffendéles vagyok, a patrónusom pedig mastiff, ami egy kutyafajta. #CsináljBelőlemVarázslót

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film szerep mozi
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek