Starity

John Cooper új projektbe kezdett! Hallgasd meg az első dalt!

2018. szeptember 29. 19:07   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Skillet frontembere Fight The Fury néven új zenekarral és más stílussal kísérletezik.

hirdetés
John Cooper új projektbe kezdett! Hallgasd meg az első dalt!

A Skillet dobosa és vokálosa, Jen Ledger szólóprojektje után szabadon, a frontember és basszista, John Cooper is úgy döntött kipróbál valami mást a már jól bevált együttes mellett. Az új metálzenekar, a Fight The Fury debütáló albuma október 26-án jelenik meg Still Breathing címmel az Atlantic Records gondozásában. A lemezről az első dal, amit megismerhetünk a My Demons, aminek előzetesét körülbelül egy hete tette közzé John a közösségi oldalain. A teljes
szerzemény a tegnapi napon debütált.

Az újdonsült együttesben, nemcsak a frontember, hanem a gitáros Seth Morrison is közreműködik, valamint a további két tag: Jared Ward és John Panzer III.

A My Demons az első dal, amit 5 évvel ezelőtt írtam a projekthez, amikor először vetődött fel a Fight The Fury gondolata. Ez jó bevezető a rajongók számára, mert a zenekar összetevője, az agresszió, a dallam, az ordítás, a szorongás, a progresszív rock és az örjöngő káosz kis dimenziója. Sötét témákat érint, melyek általában kapcsolódnak a legtöbb ember egyéni küzdelmeihez az életben. Mindazonáltal én kifejezetten azoknak írtam ezeket a dalokat, akik visszaélés áldozatai lettek: egyes hegek olyan mélyek, hogy soha nem gyógyulnak be tökéletesen. Remélem, hogy a dalszövegeken keresztül az emberek el tudják ereszteni a haragjukat és meglátják, hogy mindig van fény az alagút végén

– nyilatkozta a frontember, majd hozzátette:

Annyira akartam a Fight The Fury megjelenését! Ez egy olyan oldala a zenémnek, amit nagyon ritkán mutatok csak meg. Visszavisz a múltba, amikor először hallottam metálzenét és emlékeztet arra, miért is szerettem bele a zenébe. Nyers, szűretlen és érzelmes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek