Starity

A 13 okom volt sztárját is meghallgatták a Riverdale egyik kulcsszerepéért

2018. szeptember 29. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves ausztrál színésznő kis híján szerepet kapott a The CW népszerű sorozatában.

hirdetés

Katherine Langfordot a 13 okom volt Hannah Barkereként ismerte meg a világ, mely szerepben nyújtott alakításáért Golden Globe-díjra is jelölték. Most kiderült, hogy a színésznő a Riverdale meghallgatásán is részt vett – Betty Cooper szerepére pályázott, ám végül Lili Reinhart kapta a lehetőséget, hogy életre keltse a karaktert.

A Riverdale-ben Veronicát alakító Camila Mendes az ET-nek adott interjújában elevenítette fel, hogy ugyanazon a napon hallgatták meg őt és Katherine-t, majd egy Archie szerepére pályázott sráccal kiegészülve elmentek falafelt enni. Langford egyébként a 13 okom volt második évadának premierjén jelentette be a sorozatból való távozását – a széria harmadik szezonjában már egész biztosan nem fog feltűnni –, és hamarosan elkezdi a Netflix új drámasorozatát, a Cursed-et forgatni, ami Frank Miller és Tom Wheeler ugyanezen című regénye alapján készül.

Fotó: Netflix ; The CW

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek