Starity

Gyermekeire féltékeny Kanye West

2018. október 01. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper sokat veszekszik feleségével, mert elhanyagolva érzi magát közös gyermekeik miatt.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian a családjáról szóló valóságshow keretein belül hozta nyilvánosságra, hogy mennyire nincs könnyű helyzetben most, hogy immár három gyermek édesanyja, hiszen igyekszik mindent megtenni, hogy a gyerekek ne féltékenykedjenek egymásra, ugyanakkor próbálja nem elhanyagolni férjét, Kanye Westet sem. A férfi azonban úgy érzi, kiesett Kim kegyeiből – szeretné, ha felesége több időt szánna rá.

Három gyermeket nevelni őszintén szólva maga az őrület. Emlékszem, milyen nehéz időszak volt North számára, amikor világra jött Saint, így mindent megtettem annak érdekében, hogy North extra különlegesnek érezze magát. Most, hogy Chicago személyében új taggal bővült a családunk, még keményebben próbálkozok, hogy North és Saint azt érezzék, megfelelő mennyiségű időt töltök velük, imádom őket és senki nem akar a helyükbe lépni

– magyarázta Kim, majd így folytatta:

Amikor az embernek három gyereke van, az egész háztartás a feje tetejére áll. Kicsit kényelmetlenül érzem magam, mert azt kívánom, bár Kanye is megértené, mennyire ki vagyok merülve. (...) Azt hiszem, sok férj elhanyagolva érzi magát, amikor gyermek áll a házhoz. Az olyan számukra, mintha valaki hirtelen elvenné a figyelmet, ami korábban kijárt nekik. (...) Beláttam, hogy a gyermekeim kerültek az első helyre nálam, minden fölé helyeztem őket és közben teljesen elhanyagoltam a férjemet. Szeretném megadni Kanyének azt a figyelmet és szeretetet, amit igényel.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek