Starity

Michael Jackson James Bond szeretett volna lenni

2018. október 01. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2009-ben elhunyt Grammy-díjas énekesnek meggyőződése volt, hogy jó akcióhős lenne belőle.

hirdetés

Michael Ovitz ügynök memorájában mesélt arról, hogy annak idején Michael Jackson maga mondta el neki, miszerint az a vágya, hogy akciófilmsztár váljék belőle, ráadásul kinézte magának a megfelelő szerepet: James Bond akart lenni. A szerepért szó szerint könyörögni is hajlandó volt a popkirály az 1980-as évekeben, ám imái nem találtak meghallgatásra.

Ovitz elmondása szerint akkor hallott először a dologról, amikor üzleti partnerével, Ron Meyerrel Jacksonnál időztek, az énekes pedig komoly arccal igyekezett előadni ötletét, ám közben kalapja beleesett egy tál guacamolébe. Mikor visszatette a helyére, egy avokádódarab maradt rajta, ami lassan leszánkázott onnan.

Ronnal kitört belőlünk a nevetés, Michael viszont láthatólag sértődötten lelépett. Utánamentem és vagy negyed órán át azt magyaráztam neki, hogy nem rajta nevettünk. Végül Michael arca felderült, és azt mondta, Oké, Ovitz, rendben van, de én tényleg el akarom játszani James Bondot!.

– idézte fel a történteket a férfi.

A 007-es ügynököt napjainkig számtalan népszerű színész alakította, többek között megelevenedett Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan és Daniel Craig előadásában. A legfrissebb hírek szerint ezúttal Idris Elba lehet a szerencsés, aki Bond bőrébe bújhat.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek