Starity

Luna Lovegood szerepe mentette meg Evanna Lynch életét

2018. október 09. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek sztárja őszintén mesélt korábbi súlyos betegségéről.

hirdetés

Evanna Lynch bevallotta, bő tíz évvel ezelőtt komoly étkezési zavarral küzdött, melyből aligha látott kiutat. Szerencséjére aztán őt választották Luna Lovegood szerepére, a munka pedig elterelte annyira a figyelmét, hogy ismét össze tudja szedni magát.

Luna olyasvalaki számomra, aki átsegített engem egy nagyon nehéz időszakon. 11-12 éves korom körül étkezési zavarral küzdöttem. Aki ugyancsak átment ezen, az tudja, hogy egy ilyen betegség képes átvenni az irányítást az ember élete fölött, és az egyetlen dolog, ami segített elterelni róla a figyelmem, a Harry Potter volt

– magyarázta Evanna, majd így folytatta:

Írogatni kezdtem J. K. Rowlingnak, ő pedig válaszolt nekem. Levelezőtársakká váltunk. Hol kórházban voltam, hol otthon, és amikor megkaptam a leveleit, a könyveit, a kedvessége hatására újra úgy éreztem, igenis élni akarok. Jobban szeretem az alkotás és a színészet kiváltotta érzelmeket, mint vékonynak és tökéletesnek látszani.

Fotó: Warner Bros. Pictures

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek