Starity

Élete legnehezebb évein van túl Sasha Pieterse

2018. október 09. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars 22 éves sztárja arról a küzdelemről mesélt, mely az elmúlt két évét meghatározta.

hirdetés

Fotó: 2017 Winter TCA

Sasha Pieterse jóformán még gyerek volt, amikor megkapta Alison DiLaurentis szerepét a Freeform népszerű drámasorozatában, így a forgatás során cseperedett tinédzser lányból felnőtt nővé. Az elmúlt két évben azonban rengeteg kritikával kellett szembenéznie a szőke szépségnek, ugyanis mindenféle előjel nélkül, rekordsebességgel szedett fel több, mint harminc kilót. A színésznőt nagyon megviselte az a sok rosszindulatú támadás, amivel szembe kellett néznie, és természetesen alaposan kivizsgáltatta magát, így derült ki, hogy PCOS-sal, azaz policisztás petefészek betegséggel küzd.

Úgy gondolom, mindenkit bántottak már valamilyen szinten. A közösségi médiának köszönhetően még hozzáférhetőbbek az emberek, könnyű az arcunkat a képernyő mögé rejteni. Olyasvalamin mentem keresztül, melynek következtében viszonylag sokat híztam. Két év alatt harminchárom kilót szedtem fel, és képtelen voltam rájönni, mi állhat ennek hátterében. Egészséges vagyok, rendszeresen edzek és igyekszem kihozni magamból a maximumot, de PCOS-t állapítottak meg nálam, ami a policisztás petefészek betegség mozaikszava. Fogalmam sem volt, mi történik velem, és miközben megpróbáltam rájönni, mi is áll a hízásom hátterében, óriási sajtóvisszhangot kaptam, ráadásul egy sorozatban szerepeltem, aminek köszönhetően hétről hétre dokumentálva lett az átváltozásom. Színésznőként csodálatos életem van, de a szakmámban azt hiszem az a legnehezebb, hogy az emberek azt hiszik, ismernek, így nem okoz gondot számukra megosztani velem, hogyan éreznek irántam, még akkor sem, ha a véleményük támadó jellegű vagy épp faragatlan. Az elmúlt két év életem legnehezebb időszaka volt, de jó hír, hogy túl vagyok rajta, jól jöttem ki belőle, ami annak a csodálatos csapatnak köszönhető, akik támogatásukkal mellettem álltak. A barátaim, a családom és a férjem mind-mind csodálatos emberek, nélkülük sokkal nehezebb dolgom lett volna

– magyarázta Sasha.

Fotó: 2017 Winter TCA

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek