Starity

Barátai sem tudták lebeszélni Judyt élete szerelméről

2018. október 11. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Groovehouse énekesnőjének szerelmi élete a példa arra, hogy bár a barátok sokszor jót akarnak, mégsem mindig érdemes hallgatni rájuk.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molnár-Kis Judit (@kisjudy) on

Egy órával ezelőtt osztotta meg Judy az alábbi felvételt az Instagramon, melyen Molnár Balázzsal láthatjuk. És hogy ki ő? Judy életének nagy szerelme, ám annak idején, amikor egy évtizeddel ezelőtt egymásra találtak, az énekesnő barátai nem jósoltak nekik nagy jövőt a korkülönbségre való tekintettel – mégsem lett igazuk. Balázs és Judy szerelme ugyanis kiállta az idők próbáját, és bár életükben minden bizonnyal akadtak nehézségek, egymás oldalán leküzdötték azokat, és ma is olyan boldogok, mint egykor.

Ez a fotó, pont 10 évvel ezelőtt készült, amikor mindenki arra figyelmeztetett, hogy nem Ő lesz az igazi az életemben... Ne váljak el, mert nagy a korkülönbség köztünk, és csalódni fogok... Pár hónapnál nem fog tovább tartani ez az egész szerelem.. Rácáfoltunk! És ma 10 éve annak hogy jóban rosszban, és egy szerelemgyümölccsel a “hátunkon” kitartottunk az érzéseink mellett! Szóval, BOLDOG évfordulót Szerelmem, legyen csodás napod, és ne feledd, hogy tíz éve töretlenül SZERETLEK!!!

– írta a kép mellé Judy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molnár-Kis Judit (@kisjudy) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek