Starity

Ismét kórházba került Selena Gomez

2018. október 11. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Same Old Love 26 éves énekesnője se fizikailag, se mentálisan nincs jó bőrben.

hirdetés

Alacsony fehérvérsejtszáma miatt ismét kórházba került Selena Gomez – írja a TMZ. Az énekesnő lelkileg teljesen összetört, ugyanis a diagnózis igen komoly, ami akár kialakulóban lévő leukémiára is utalhat, az alacsony sejtszám hátterében azonban gyógyíthatatlan betegsége, a lupusz, illetve tavalyi vesetranszplantációja állhat orvosai szerint.

Selena mindazonáltal nagyon megijedt, ezért úgy döntött, mentális jóléte érdekében szakemberhez fordul segítségért: belátta, hogy haladéktalanul kezeltetnie kell a rajta elhatalmasodó szorongást és depressziót. Jelenleg ugyanabban a New York-i intézetben kezelik, ahol korábban már végigcsinált egy kéthetes programot, ezúttal azonban viselkedésterápiát is kiírtak számára. Egy, az énekesnőhöz közel álló barát szerint Selena mögött nehéz év áll, így most önmagára és egészségére szeretne koncentrálni – ezért is vonult vissza a közösségi médiától.

A depresszió volt az életem az elmúlt öt évben. Minden alkalommal, amikor valamit jól akarok csinálni, valami jót akarok tenni, úgy érzem, szétszednek az emberek

– nyilatkozta korábban az Instagramon Gomez, aki a Harper's Bazaarnak adott interjújában konkrétabban is kitért arra, mit is jelent számára mentális betegsége:

A szorongás és a depresszió olyasvalami, amin valószínűleg soha nem jutok túl. (...) Ez egy olyan küzdelem, amivel életem hátralévő részében szembe kell néznem...

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek