Starity

Új szerelem van Channing Tatum életében! Jessie J-vel randevúzik a válófélben lévő színész

2018. október 11. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új álompár van kilátásban! Több forrás is megerősítette, hogy a Magic Mike sztárja a Price Tag énekesnőjének udvarol.

hirdetés

Channing Tatum és felesége, Jenna Dewan áprilisban jelentették be, hogy 12 együtt töltött év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják, múlt hónapban pedig már azt pletykálták, mindketten továbbléptek és randevúzni kezdtek. Néhány órája járta be a világsajtót a hír, miszerint a színész Jessie J mellett vigasztalódik, akivel egyébként már évek óta ismerik egymást.

Az elmúlt időszakban sok időt töltöttek együtt, Channing pedig alig várja, hogy újra lássa Jessie-t. Jessie jelenleg úton van, turnézik, Channing azonban nagyon erősen érdeklődik iránta, szeretné őt jobban megismerni, és azt sem bánja, ha hírbe hozzák őket. Sok erőfeszítést tesz a kapcsolatért, és szeretne annyi időt Jessie-vel tölteni, amennyit csak tud. Élvezi a dolgot, úgy van vele, hogy idővel majd eldől a hogyan tovább. Már jó ideje ismeri Jessie-t, mindig is nagyon tehetségesnek tartotta őt

– idézi egy bennfentes szavait az E! Online.

A fent említett lap úgy tudja, hogy a pár a seattle-i Henry's Tavernben töltötte a hétvégét, és bár egyértelmű jelét nem adták annak, hogy egy pár lennének, tekintetük mindent elárult kapcsolatuk milyenségéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek