Starity

Bulimiával küzdött Camila Mendes

2018. október 11. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Riverdale sztárja nem titkolja tovább korábbi betegségét, mellyel mostanra sikeresen leszámolt.

hirdetés

Camila Mendes a Shape magazin novemberi számának címlaplányaként mesélt arról, hogy korábban bulimiával küzdött, mostanra azonban szakértő segítségét igénybe véve sikerült leküzdenie a betegséget és minden erejével azon van, hogy felhívja annak veszélyeire a figyelmet és maga is segítő kezet nyújtson sorstársainak.

Úgy éreztem, igenis kell beszélni az ilyen és ehhez hasonló problémákról. Beláttam, hogy sok fiatal néz fel rám és tekint példaképnek, nekem pedig itt ez a platform és bennem az erő, hogy valami pozitív változást hozzak. A jelenleg is zajló, önelfogadásra ösztönző megmozdulás csodálatos, és bevallom, nekem is sokat segített. Itt vannak ezek az emberek, akikre magam is felnézek, mint például Rihanna, akik vették a bátorságot és nyíltan vallottak saját súlyproblémáikról, mégis olyannak szeretik önmagukat, amilyenek. Ez a hozzáállás segített nekem abban, hogy még jobban szeressem magamat

– vallotta a 24 éves sorozatsztár, akinek táplálkozási szakértő és terapeuta segített leküzdeni étkezési zavarát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek