Starity

Az október feltárja a TOP kabát modelleket - ősz/tél 2018.

2018. október 12. 11:11   |   Szerző: Manzara

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyár hosszú és meleg volt, így az ősz kicsit meglepett minket. Ezért ha még eddig nem, akkor itt a megfelelő idő arra, hogy megtaláld azt a darabot, amit minden divatimádó szeretne a szekrényében – parka kabát!

hirdetés

Miért kötelező darab a parka kabát ebben a szezonban is? Az átmeneti időszakra szükséged van olyan kabátra, ami könnyen kombinálható pulóverrel, ruhával, magasderekú nadrággal és farmerrel. Mindannyian tudjuk, hogy reggel és este hideg van, míg délután meleg. Ezért a rétegek kötelezőek. És a réteges öltözködéshez szükség van egy kis kreativitásra, különcségre, és egy kitűnő kabátra, ami ezt követi.

Ebben a szezonban a kabátok megnyerték a divatimádók szívét a színekkel és eleganciával. Ideálisan illenek a sportos elegáns, valamint a laza irodai stílushoz, és a merész esti kombinációkhoz is. A hangsúly mindig a különböző színű szőrméken van, ami minden kombinációban nagyszerű.

Azokon a napokon, amikor nincs ötleted arra, hogy mit vegyél fel, csak azt mondhatjuk: a kevesebb több. A legegyszerűbb kombináció a legnépszerűbb is egyben. Egyszerű fehér felső, jó farmer, trendi sportcipő és egy hatékony kabát. Ne felejtsd el, hogy a platformos sportcipő kötelező darab ebben a szezonban, ezért parka kabáttal kombinálva az utcai stílus tetejére fogsz kerülni.

Ha már unod a klasszikus irodai stílust, fűszerezd meg egy bőrkabáttal. Aztán javasoljuk még a hosszú bőrkabátot, ami imádja az egyszínű és csíkos felsőket. A szokásos fekete sarok egy jókora elegancia dózist fog adni ennek a divat sztorinak. A bőrkabáton lévő szőrme részletekkel könnyedén el fogod érni a wow-hatást!

A télikabát a ruhák által is szeretve van. És nemcsak a stílusos kabátokat, de mindenféle télikabátot kedvelnek! Ezért a kötött ruhák és kabátok kombinációja nagyon illik a csizmákhoz és bokacsizmákhoz.

Az esti stílust emeld ki divatkiegészítőkkel, bőrhatású leggingszel és magassarkúval. Az esti kombinációk lehetővé teszik, hogy játssz a stílussal, részletekkel és divat kiegészítőkkel – ezért tedd meg! Természetesen a befejező művelet  a kabát legyen.

Amikor a női kabát kerül említésre, nem hagyhatjuk ki a parka kabát hatását az idei télre. Ami kívánatossá teszi az a színek, részletek, tervezés és a tény, hogy meleg. Emiatt tudsz majd ruhát viselni mindenféle méretben télen is. Akár könnyed anyagot vagy kötött téli ruhát választasz – mindig tökéletesen fogsz kinézni. 

Egy divat outfit kabáttól inspirálva vár rád az új kollekciónkban ingyenes szállítással! Mersz csak egyet választani?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek