Starity

A megasztárosok őrületes partit tartottak

2010. november 02. 15:03   |   Szerző: VampireGirl21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetségkutató szereplői jelmezbe bújva buliztak a hétvégén egy halloweenpartin.

hirdetés
A megasztárosok őrületes partit tartottak

Minden évben megszokhattuk, hogy a Jam Pub egy fergeteges bulival ünnepli a halloweent.

Idén hazánk sztárja, Andy Vajna, a Megasztár 5 énekesei, Ungár Anikó, és Kustánczi Lia bújtak jelmezbe. A hangulatról Király Viktor és nővére, Király Linda gondoskodtak. A legnagyobb meglepetést Király Linda okozta, aki szőke haját hosszú feketére cserélte, ami jelmeze része volt. Többen nem ismerték fel; Linda azt mondta, hogy megvan az álca a hétköznapokra is. Király Viktor pedig egy estére Micheal Jackson bőrébe bújt.

A megasztárosok is örömmel öltöztek be, így oldották a show feszültségeit. Mikor meglátták egymást, nagy röhögésben törtek ki. Az este folyamán jól látható volt, hogy a versenyzők milyen jól összeszoktak, mert egész este el sem mozdultak egymás mellől, önfeledten buliztak egész éjjel.

A koncert elején megérkezett Andy Vajna és párja. Elárulták, hogy nézik a tehetségkutatót, de akkor leginkább Viktor és Linda fellépésére voltak kíváncsiak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek