Starity

Első gyermekét várja Harry herceg és Meghan Markle

2018. október 15. 19:07   |   Szerző: bett

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok volt a találgatás, de most már bizonyos: a sussexi hercegné gyermeket hord a szíve alatt.

hirdetés

Harry herceg és Megan Markle májusi esküvője után többen is latolgatták, hogy a fiatal házaspár vajon mikor kezd bele a babaprojektbe, ám ahogy teltek a hónapok, egyre kevesebb figyelem irányult a pár magánéletére – múlt péntekig, egész pontosan Eugénia hercegnő esküvője napjáig. A lakodalmon ugyanis Megan öltözéke azon felül, hogy rendkívül elegánsnak bizonyult, sötét színű kabátjának bő szabása elrejtette az egykori színésznő gyönyörű alakját. Az újdonsült hercegné szettjének láttán a közösségi médián és megannyi fórumon ugyanazon kérdéseket tették fel a rajongók: Meghan talán gyermeket vár?

A válaszra nem kellett sokat várni, hiszen ma reggel, a Kensington Palota hivatalos Twitter-oldalán bejelentésre került, hogy a hír igaz, méghozzá a születendő gyermek előreláthatólag 2019 tavaszára várható. A baba nemét még természetesen homály fedi, viszont az bizonyos, hogy az újdonsült királyi csemete a hetedik helyet fogja betölteni a trónöröklési sorban.

Gratulálunk az ifú párnak!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek