Starity

Keira Knightley tiltólistára tette Hamupipőkét és Arielt

2018. október 16. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib-tenger kalózai-filmek sztárja szigorúan megválogatja, melyek azok a mesék, melyeket lánya megnézhet.

hirdetés

Fotó: THE EDIT / David Bellemere

Keira Knightley jelenleg a jövő hónapban bemutatásra kerülő filmjét, A diótörő és a négy birodalom című családi kalandfilmet népszerűsíti, ami a Disney-nek köszönhetően jut el a nézőkhöz, ám a színésznő bevallotta, nem elégedett maradéktalanul a filmstúdió összes alkotásával. Olyannyira nem, hogy bizonyos művek, mint például a Hamupipőke és az Ariel, a kis hableány elő sem kerülnek otthon lánya, a hároméves Edie Knightley Righton jelenlétében. Ennek okáról Ellen DeGeneresnek mesélt a barna hajú szépség.

Hamupipőke tiltólistás, mert a főszereplő arra vár, hogy jöjjön egy gazdag pasi és megmentse őt. Ne már! Mentsd meg magad! Nyilván! A másik mese, ami ugyancsak tiltólistás, az az Ariel, a kis hableány. Emiatt bosszús vagyok kicsit, mert amúgy imádom a mesét. Úgy értem, szuperek a dalbetétek, de ne add fel a hangodat egy férfi miatt. Helló! De a fő probléma a kis hableánnyal, hogy imádom a kis hableányt... Ez egy kicsit becsapós, de ettől függetlenül tartom magam ahhoz, hogy a lányom nem nézheti meg

– magyarázta a színésznő.

Edie sem Hamupipőke, sem Ariel példáját nem követheti

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek