Starity

Mac Miller halála ébresztette rá Ariana Grandét, hogy elsieti a dolgokat Pete Davidsonnal

2018. október 16. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem titok, milyen nehéz időszakon megy keresztül a 25 éves énekesnő – úgy érzi, válságba került az élete.

hirdetés
Mac Miller halála ébresztette rá Ariana Grandét, hogy elsieti a dolgokat Pete Davidsonnal

Ariana Grande májusban kezdett randevúzni Pete Davidsonnal, pont abban a hónapban, amelyben megerősítette, közte és Mac Miller között mindennek vége. Még egy hónapja sem járt együtt az énekesnő a Saturday Night Live sztárjával, amikor a komikus megkérte a kezét, ő pedig boldogan mondott igent neki, nem is sejtve, milyen kemény, embert próbáló időszak előtt állnak. Szeptemberben az egész világot megrázta a hír, miszerint Miller elhalálozott, ez pedig érzelmi hullámvasútra terelte Grandét is, aki a történtek fényében alaposan meghányta-vetette az életét.

Ariana valóban küzd egy kicsit most élete minden területén. Sokkolta őt Mac halálának híre. Megsemmisítő erővel bírt. Óriási, negatív hatást gyakorolt az életére a tragédia, ugyanakkor általa átértékelte az életét. Belátta, hogy az esküvőszervezés jelen pillanatban elhamarkodott ötlet lenne. Nem erre vágyik most. Nem szeretne több elhamarkodott döntést hozni, ezért úgy határozott, inkább tesz egy lépést visszafelé

– nyilatkozta egy bennfentes a People-nek, míg egy másik úgy fogalmazott szakításukkal kapcsolatban, hogy

Túl sok volt ez, túl rövid időn belül. Nem lepett meg senkit, hogy szétmentek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek