Starity

Selena Gomez még nincs túl Justin Bieberen! Összetörte a hír, hogy exe megnősült

2018. október 16. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Ugyan az egykori szerelmesek szakítása óta hónapok teltek el, Selly azóta sem tette túl magát az exén.

hirdetés
Selena Gomez még nincs túl Justin Bieberen! Összetörte a hír, hogy exe megnősült

Sokan és sokáig drukkoltak, hogy ismét egymásra találjon Selena Gomez és Justin Bieber, ami néhány hónappal ezelőtt meg is történt, ám a fiatalok boldogsága nem bizonyult tartósnak, ugyanis márciusban már szakításuktól volt hangos a világsajtó. Justin ezt követően nem sokáig tétlenkedett, ismét felszedte másik volt barátnőjét, Hailey Baldwint, akit gyorsan el is jegyzett, a közelmúltban pedig feleségül is vette őt. A hír valósággal sokkolta Gomezt, aki múlt hónapban bejelentette, hogy visszavonul a nyilvánosságtól, nem sokkal később pedig kórházba került.

hirdetés

Mint kiderült, az énekesnőnek nagyon alacsony a fehérvérsejtszáma, ami minden bizonnyal tavalyi veseátültetésének következménye, ugyanakkor sürgős kezelésre szorult. Sajnos azonban mentálisan is gyengélkedik – nemrég idegösszeomlása volt –, így jelenleg is terápián vesz részt, hogy ismét helyrejöjjön.

Justin eljegyzése és gyors házasságkötése teljesen padlóra vágta Selenát. Nagyon érzékenyen érintette őt a dolog. Évekig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, még ha nagyon fiatalok is voltak a kezdetekkor. Justin volt Selena életének első nagy szerelme, még most sincs túl rajta

– idézi egy barát szavait a People.

Mindazonáltal Bieber sincs lelkileg jó állapotban amióta értesült Gomez hogylétéről – a minap elcsípték a lesifotósok, amint felesége mellett ülve „itatja az egereket”.

Justin nagyon szomorú a Selenával történtek miatt. Úgy érzi, Selena az életének része, azt szeretné, hogy boldog legyen és egészséges.

Fotó: Snorlax / MEGA

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek