Starity

Mi történik? Egyik koncertjét mondja le a másik után Christina Aguilera

2018. október 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 37 éves énekesnő júniusban megjelent lemezét népszerűsítené, ám egészségügyi állapotára való tekintettel szigorú pihenésre ítélték orvosai.

hirdetés

Christina Aguilera rajongói okkal aggódnak, ugyanis az énekesnő sorra mondja le fellépéseit, azt azonban úgy tűnik, nem akarja elárulni, mi miatt teszi azt. A közösségi oldalakon mindössze annyit hintett el, hogy nincs jó egészségügyi állapotban, orvosai pedig azt tanácsolták, ne lépjen fel, amíg jobban nem lesz.

A közelmúltban egyébként egy fellépés során elment Christina hangja, ám akkor még nem szólalt meg a vészharang a fejekben, hiszen az ilyesmi a legjobbakkal is előfordul, most azonban sokan azt gyanítják, nagyobb a baj egy kis megfázásnál.

Odavagyok ezért a show-ért és imádok eséről estére fellépni előttetek, így majd' belepusztulok, hogy szünetet kell tartanom, de higgyétek el, visszajövök, hogy még erőteljesebben és jobban teljesítsek előttetek. Tartozom annyival a rajongóimnak, hogy minden egyes fellépés alkalmával 100%-ot nyújtsak. Szavamon foghattok, megígérem, hogy megéri kivárni

– üzente a Twitteren a szőkeség.

Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek