Starity

Ariana Grande megszólalt eljegyzésének felbontása kapcsán

2018. október 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő néhány napja bontotta fel eljegyzését vőlegényével, a Saturday Night Live komikusával.

hirdetés

Ariana Grande élete néhány röpke hónap leforgása alatt a feje tetejére állt: két évnyi együttjárás után szakított Mac Millerrel, új kapcsolatba kezdett Pete Davidsonnal, gyűrű került az ujjára, majd kénytelen volt elgyászolni váratlanul elhunyt exét. Az énekesnő a napokban belátta, elsietett döntés lenne most az esküvő, ezért felbontotta eljegyzését, mellyel kapcsolatban tegnap szólalt meg először és minden bizonnyal utoljára az Instagramon.

Itt az ideje, hogy kis időre ismét elköszönjek az internettől. Nehéz nem belefutni a [rólam szóló] hírekbe és hasonlók, amiket eleve szeretnék elkerülni. Nagyon szomorú, amin átmegyek, és mind nagyon keményen próbálkozunk, hogy továbblépjünk. Szeretlek titeket és köszönöm, hogy mindig itt vagytok nekem

– írta egy azóta eltávolításra került Story-bejegyzésben az énekesnő.

Az E! Online-nak több forrás is megerősítette, hogy Ariana jelenleg nincs abban az érzelmi állapotban, hogy esküvőt szervezzen, hiszen nyilvánvalóan nem adott még elég időt magának ahhoz sem, hogy rendesen, a maga csendességében meggyászolja Macet. Szeretne kicsit lelassítani és lelkileg összeszedni magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek