Starity

Lesifotóssal áll perben Gigi Hadid! A modell teljesen kikelt magából

2018. október 20. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves szupermodell nekiment az őt perlő paparazzónak – a hírességek kiálltak Gigi mellett.

hirdetés

Gigi Hadid bár visszafogott természetéről is híres, ezúttal nem tudta megállni, hogy ne szólaljon fel egy olyan ügyben, amivel valószínűleg nem ő találkozik először. Történt ugyanis, hogy a modell a minap közzétett egy lesifotós által róla készített képet az Instagramon, nem sokkal később pedig azzal szembesült, hogy a fényképész megtette a szükséges jogi lépéseket és beperelte őt azért, mert nem tüntette fel a nevét.

Gigi azóta törölte oldaláról az említett képet, helyette pedig egy olyan bejegyzést tett közzé, melynek keretein belül felháborodásának ad hangot az őt ért igazságtalanságért.

Tegnap a menedzsmentem szembesített a ténnyel, hogy per indult ellenem a legutóbbi, azóta törlésre került posztom miatt. A képet egy lesifotós készítette rólam az utcán, még a múlt héten. Pózoltam és mosolyogtam, elvégre belátom, hogy ez a munkám része és hogy ez egy megfelelő alkalom volt arra, hogy a sajtó képviselői is megjelenjenek és persze tisztában vagyok azzal is, hogy a fotósok ebből élnek

– kezdte bejegyzésében a szőkeség, majd így folytatta:

A körülmények többsége azonban nem ilyen. Amikor elhagyom a lakásomat vagy amikor úgy érzem, mindenféle különösebb ok nélkül behatolnak a privátszférámba miközben a mindennapi dolgaimat intézem, azzal nehéz megbirkózni. (...) Ezek az emberek rajtunk nyerészkednek, legálisan követnek minket éjjel-nappal a semmiért, csak hogy tanúi legyenek annak, hogy megteszünk pár lépést a kocsinkig és onnan az épületig, ahová dolgozni megyünk. Vezetés közben veszélyesen közel merészkednek hozzánk, extrém módon vakmerőek és mindenki mást is veszélybe sodornak azért, hogy készítsenek pár képet. (Én és sok más általam ismert ember is szenvedett már autóbalesetet a paparazzók miatt). És úgy tűnik, nekik semmi sem elég.

A folytatásban Hadid arról ír, hogy akadnak olyan napok az életében, amikor inkább otthon marad, csak hogy békén hagyják, mert terhesnek érzi, hogy minden lépését követik, miközben csak próbál olyan normális életet élni, amennyire lehetséges számára. A legfelháborítóbbnak azt érzi, hogy most egy olyan, róla készült felvétel miatt perlik, melyet a Twitteren talált a fotós nevének említése nélkül, ráadásul a képért már minden bizonnyal megkapta a maga fizetését a fényképész, csak még több bőrt akar lehúzni róla.

A modell továbbá hozzátette, nem tudja, a lakása előtt szobrozó számtalan fotós közül pontosan ki készítette a képet, de amennyiben a férfi vagy nő jelentkezett volna nála, úgy minden további nélkül megjelölte volna – semmi szükség nem lett volna a jogi tortúrára, aminek most feleslegesen kiteszik. Végezetül ezt üzente az őt perlő fotósnak:

Megértem, hogy ebből élsz és elfogadom, hogy a munkám része az, hogy el kell viselnem, hogy folyamatosan fotóznak, de van egy határ. Mi is emberek vagyunk, és időnként alaposan össze kell szednünk a bátorságunkat, hogy kapcsolatba lépjünk veletek, ami annak a bosszúságnak köszönhető, melyet én személy szerint az ilyen élmények negatív kivetülései miatt érzek.

Kollégái közül többen is kiálltak Gigi mellett és megosztották a maguk tapasztalatait. Támogatásáról biztosította a modellt Kylie Jenner, Ruby Rose, Olivia Culpo, Khloe Kardashian, Emily Ratajkowski, Sara SampaioCoco Rocha és húga, Bella Hadid is – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek