Starity

Váratlan és megdöbbentő nyilatkozatot tett Tupac Shakur egyik régi cimborája

2018. október 21. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper huszonkét éve távozott az élők soraiból, miután tüzet nyitottak rá...

hirdetés

Tupac Shakurt 1996. szeptember 7-én, Las Vegasban gyilkolták meg, és bár halálával kapcsolatban több összeesküvés-elmélet is kering, egyik barátja, Napoleon (Mutah Wassin Shabazz Beale) legutóbbi kijelentése sok mindent megváltoztathat azzal az ominózus éjszakával kapcsolatban.

A férfi ugyanis azt állítja, ő és a Tupac-kal alapított együttesének, az Outlawznak másik tagja, Yaki Kadafi is jelen volt azon az estén, amikor valaki tüzet nyitott a védtelen rapperre, aki később belehalt sérüléseibe. Napoleon elmondása szerint Yaki látta, ki volt a gyilkos, és ha nem is tudta megmondani, ki az, az biztos, hogy nem Orlando 'Baby Lane' Anderson volt az, akit egyébként felelőssé tettek.

Kadafi valóban látta, ki ölte meg Pacet. Azt mondta a fickó ránézett, aztán elővette a fegyverét, így szemtanúja volt a lövöldözésnek, ha érted, mire gondolok. Az Outlawz ott volt, Kadafi pedig látta is az ürgét, aki ránézett és ő visszanézett rá. Kadafi nem számított arra, mi fog történni, egészen addig, amíg a pasas ki nem dugta a karját az ablakon. Nem hiszem, hogy a tettes Baby Lane lett volna, nem őt látta Kadafi

– nyilatkozta Napoleon, ám sajnos egykori társa már nem tud nyilvánosság elé állni, hogy előadja, minek is volt szemtanúja pontosan, ugyanis Tupac halála után nem sokkal elhunyt New Jersey-ben, egy utcai lövöldözés alkalmával.

Miért nem mondta el a rendőrségnek, mit látott? Megértenéd, ha magad is abból a közegből jöttél volna, mint Kadafi, hogy miért is nem akarta egy ilyen ügybe bevonni a zsarukat...

– tette hozzá titokzatosan.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek