Starity

Kabátok, amiket hordani fogsz egész ősszel – így viseld őket!

2018. október 24. 16:04   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miért szeretjük ez az időszakot? Mert a nyári meleg és a különböző kalandok után lassan szeretnénk, hogy a napok hűvösebbek legyenek, és melegebb ruhákat vehessünk fel.

hirdetés

Tehát ez az év ideális része, amikor kombinálhatunk különböző ruhadarabokat és számtalan stílust hozhatunk létre. A ruhán kívül mindenféle női kabát is szerepelhet az öltözékünkben. Például a kardigánok, esőkabátok, farmer kabátok és bőrkabátok, de különösen szeretjük a parka kabátokat.

A parka kabátok azok, amik illeszkednek az összes kombinációhoz, így ez az új kollekció örömet szerez majd az összes divat szerelmeseinek. Egyszerű modellek vannak elrejtve benne, szőrme részletekkel díszítve, amik könnyen összekapcsolódnak minden egyes ruhadarabbal a szekrényedből.

A föld színei azok, amik a divatszínen feltűnnek, a női télikabát pedig az utcai stílusú öltözék királynőjének címét fogja viselni. Természetesen a földi tónusok mellett egyéb színek is előkerülnek a kicsit bátrabbak számára is. Tehát ott van a piros szín, azok számára, akik szeretnének kitűnni a tömegből. És ha unod már a klasszikus fekete kabátot, lecserélheted kékre, kekire vagy szürkére.

Most van itt a megfelelő idő, hogy bemutassuk, hogyan kell háromféle módon viselni a téli kabátot, tehátkezdjük el.

Először is, mindannyian tudjuk, hogy egy jó parka kabát minden olyan lány szekrényében megtalálható kell legyen, aki követi a divatot. Tehát ez egy elkerülhetetlen darab, amikor a téli ruhákról van szó. Első választásunk a pulóver-ruha, a bokacsizma és a parka kabát kombinációjára esett. Egy ilyen öltözékhez nem kell sokat adni, csak egyszerű ékszereket és egy mosolyt.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy a nyár után rengeteg könnyed nyári ruhád van, amiket szeretsz, és nem akarod őket a szekrény aljára tenni még. És nem is kell! Az egyszerű télikabátok és a megfelelő cipőmodellek kiválasztásával a mintás és élénk színű ruhák egész télen viselhetőek. A réteges öltözködés ideje itt van, ezért a kedvenc ruhádhoz csak adj leggingszet vagy nadrágot, és kombináld a kedvenc parka kabátoddal.

Végül – a bőrkabátok olyan trendek, amiket minden ősszel viselni fogunk, nem csak idén. A divatszakemberek azt jósolják, hogy ez a tendencia tavasszal is folytatódik. Korábban javasoltuk a farmer, egy egyszerű fehér felső és a sportcipő kombinációját. Adj hozzá egy őrült táskát és nyerd meg a város divatszínét!

Még mindig fogalmad sincs mia tökéletes öltözék téli kabáttal? Ebben az esetben, nézd meg a kabátkollekciónkat, és biztosak vagyunk benne, hogy ötletet fogsz kapni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat ősz kabát
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek