Starity

Súlyos betegsége miatt bejelentette visszavonulását Roman Reigns

2018. október 24. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves sportoló a Monday Night Raw keretein belül tudatta rajongóival, hogy egy időre visszalép a rivaldafényből.

hirdetés

A WWE pankrátora, Roman Reigns élete legnehezebb meccse előtt áll, ugyanis a napokban nyilvánosságra hozta, hogy visszatért leukémiája, így visszavonul, hogy gyógyulására fókuszálhasson.

A valódi nevem Joe és 11 éve küzdök leukémiával, ami most sajnálatos módon visszatért, így szerepemet betölteni nem tudom. Nem vehetek részt a bajnokságon

– nyilatkozta hétfőn Reigns a küszöbön álló WWE Universal Championshipre utalva, majd így folytatta:

Nem fogok hazudni, örömmel fogadok minden felém küldött imát, de nem akarok senkiben szimpátiát ébreszteni magam iránt. Nem szeretném, ha bárki is rosszul érezné magát miattam, megvan bennem a hit.

22 éves voltam, amikor diagnosztizálták nálam a betegséget, és elég gyorsan sikerült azt legyőznöm, de nem akarok hazudni: az volt életem legnehezebb időszaka. Nem volt munkám. Nem volt pénzem. Nem volt otthonom és úton volt az első gyermekem, miközben focista karrieremnek éppen befellegzett. Tudjátok, mi adott nekem új esélyt az életre? Egy társulat. A WWE

– tette hozzá a sportoló.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek