Starity

Jennifer Garner továbblépett! Új férfi van a színésznő életében

2018. október 26. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal azután, hogy hivatalosan is kimondták a válását, a színésznő randevúzni kezdett.

hirdetés

Jennifer Garner három évvel ezelőtt szakított férjével, Ben Affleckkel, de ezt követően még sokáig dolgoztak kapcsolatukon – hiába. Miután belátták házasságuk menthetetlenségét, beadták a válókeresetet, két hete pedig hivatalosan is kimondta a bíróság a válásukat. Barátai szerint Jen már jó ideje készen állt a továbblépésre, ám addig nem szeretett volna új kapcsolatba kezdeni, amíg házas.

Az E! Online úgy tudja, a színésznő életében új férfi van John Miller személyében, viszonyuk azonban egyelőre nem komoly – még az ismerkedős fázisban tartanak, de már hónapok óta érdeklődnek egymás iránt. A fent említett lap által megszólaltatott forrás szerint a párnak közös barátaik vannak, általuk ismerkedtek meg egymással, de egyelőre igyekszenek nem elhamarkodni a dolgokat és diszkréten kezelni a bontakozófélben lévő románcot.

Fotók: FilmMagic; Ringo Chiu/ZUMA Wire

Jen nagyon elfoglalt a munkája és az anyaság által, de boldogan tölti Johnnal az idejét, élvezi, hogy valaki mással van együtt

– nyilatkozta egy bennfentes, amit egy másik családi barát ugyancsak megerősített, és hozzátette: a színésznő egyelőre nem mutatta be újdonsült kedvesét gyermekeinek, Violetnek, Seraphinának és Samuelnek.

A férfiról egyébként azt lehet tudni, hogy a Cali Group elnök-vezérigazgatója; elvált, lányát, akit ugyancsak Violetnek hívnak volt feleségével közösen neveli; társszerzője a The Handbook of Nanotechnology: Business, Policy, and Intellectual Property Law című könyvnek; és a Stanford jogi egyetemen szerzett diplomát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek