Starity

Kaley Cuoco berágott! Így reagált, amikor azt állították róla, hogy úgy néz ki, mintha terhes lenne

2018. október 26. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal érzékeny pontra tapintottak az Agymenők sztárjának rajongói...

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @normancook on

Kaley Cuoco nemrég egy olyan felvételt töltött fel közösségi oldaira, melyen testvérével láthatjuk egy rendezvényen, és bár több, mint százezer lájkot kapott, a kommentek korántsem nyűgözték le. Többen ugyanis azt állították a 32 éves színésznőről, hogy úgy néz ki a képen, mintha terhes lenne, ez pedig kihozta a béketűréséből Kaley-t.

Szóval, csak mert beragadtam a dugóba, úgy gondoltam, most időt tudok szakítani arra, hogy válaszoljak pár Instagram-trollnak. Ma reggel közzétettem egy képet a testvéremről és magamról, ami múlt éjjel készült rólunk egy rendezvényen, és voltak akik azzal jöttek, olyan, mintha várandós volnék. Most megkérdezem, odamennétek-e az utcán is egy nőhöz vagy egy rendezvényen, ahol nyilvánvalóan ki van öltözve és nekiszegeznétek a kérdést: Babát vársz?. Nevetséges és sokkoló, hogy emberek képesek ilyesmit kérdezni... Nem vagyok terhes. Talán csak abból a szögből tűnt úgy, ahonnan fotóztak. Komolyan, kussoljatok!

– fakadt ki a szőkeség.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @normancook on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek