Starity

Jenna Dewan hivatalosan is beadta a válókeresetet Channing Tatum ellen

2018. október 27. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Step Up sztárjai áprilisban hozták nyilvánosságra, hogy tizenkét együtt töltött év után szakítottak.

hirdetés

Úgy tűnik, végleges Jenna Dewan és Channing Tatum korábbi, szakításról szóló döntése, ugyanis több forrás is megerősítette az E! Online-nak, hogy a színésznő a napokban hivatalosan is beadta a válókeresetet a Los Angeles-i bíróságon ügyvédje, Samantha Spector által. Az iratokban Jenna kifejtette, hogy igényt tart mind gyermektartási, mind rokontartási támogatásra, ugyanakkor beleegyezik a közös felügyeleti jogba és kérvényezte neve visszaváltoztatását Jenna Dewan-Tatumról Jenna Dewanra.

A pár egyébként 2006-ban, a Step Up forgatásán szeretett egymásba, és sokáig Hollywood álompárja voltak. Idén áprilisban egy közösen kiadott közlemény útján tudatták a nyilvánossággal, hogy úgy határoztak, különválnak.

Szeretetteljes egyetértésben úgy döntöttünk, külön utakon folytatjuk. Mélyen egymásba bolondultunk sok-sok évvel ezelőtt, és varázslatos időszakot töltöttünk együtt. Abszolút nem változott semmi az egymás iránti érzéseinkkel kapcsolatban, és bár a szerelem egy gyönyörű utazás, mégis külön utakra terelt most minket

– írták a nyilatkozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek