Starity

Katherine Langford szerepet kapott az új Bosszúállók-filmben

2018. október 27. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 13 okom volt sztárja jó úton jár a világhírnév felé! Már biztos, hogy ő is feltűnik majd az új Bosszúállók-filmben.

hirdetés

2019 májusában kerül a mozikba a Bosszúállók folytatása, melyben Katherine Langford is szerepet játszik majd – írja a The Wrap. A 22 éves színésznő jeleneteit állítólag már le is forgatták, ám azzal kapcsolatban nagy a csend, hogy pontosan milyen karaktert is kelt életre, illetve hogy mennyire lesz fontos szerepe a történet alakulásában – erről se az ő, se a Disney sajtóképviselője nem kívánt nyilatkozni.

A színésznő karrierje igencsak beindult az utóbbi hónapokban, miután Golden Globe-díjat nyert a 13 okom volt című sorozatban nyújtott alakításáért – a szériában a tizenéves Hannah Barkert formálta meg, aki öngyilkossága után kazettákat hagy maga után, hogy elmondja iskolatársainak, miért tette azt, amit tett –, de szerepet játszott azóta a Kszi, Simonban és a The Misguidedban; valamint szerepet vállalt a Cursed című sorozatban és megszólaltatott egy karaktert a Robot Chickenben is.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek