Starity

Kiborultak a rajongók! Remake készül a Spinédzserekből

2018. október 27. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Paramount Pictures nemrég jelentette be, hogy ismét filmre viszi a '90-es évek sikerfilmjét.

hirdetés
Kiborultak a rajongók! Remake készül a Spinédzserekből
Fotó: Paramount Pictures

23 év telt el azóta, hogy bemutatták a mozik az Alicia Silverstone főszereplésével készült Spinédzsereket, most pedig arról pusmognak Hollywoodban, hogy készül a film felújított változata. A hírnek azonban egyáltalán nem örülnek a rajongók – sokan hangot is adtak nemtetszésüknek a közösségi médián keresztül.

Oka van annak, hogy a Spinédzserek akkora siker volt anno. Először is ott volt a szereposztás. Másodszor a divat. Harmadszor pedig, hogy a '90-es években készült. Újraadaptálni a filmet most (vagy a jövőben) nem jó ötlet. Valakit sürgősen ki kell rúgni Hollywoodban már csak az ötletért is

– írta egy Twitter-felhasználó, míg mások úgy fogalmaztak, a Spinédzserek a '90-es évek gyermekeié, nincs szükség annak feldolgozására, hiszen amúgy is készült már épp elég adaptáció Jane Austen Emmájából, melyen eredetileg alapszik a történet.

A Metro úgy tudja, a Spinédzserek remake-jét Tracy Oliver veszi kezébe, a forgatókönyvet pedig Marquita Robinson írja majd. Az új verzió főszereplőivel kapcsolatban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, mivel minden bizonnyal majd csak később kerülnek meghallgatásra a szóba jöhető jelöltek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek