Starity

Johnny Depp nélkül folytatódik A Karib-tenger kalózai

2018. október 27. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy fest, a Disney új irányba akarja terelgetni a franchise-t és szabadulna a színésztől, aki sikeressé tette a sorozatot.

hirdetés
Johnny Depp nélkül folytatódik A Karib-tenger kalózai
Fotó: Walt Disney

Magánéleti botrányai miatt nem igazán áll jól Johnny Depp szénája, ugyanis a Disney menesztené a színészt. A Karib-tenger kalózai forgatókönyvírója, Stuart Beattie nemrég azt javasolta a stúdiónak, hogy végérvényesen írják ki Depp karakterét, Jack Sparrow kapitányt a franchise-ból.

Nyilvánvalóan Johnny Depp magáévá tette Jack Sparrow karakterét, most már miatta ismerik a nevét. Világszerte imádják őt a gyerekek a karakternek köszönhetően, ami jó neki, jó nekünk és ennek végtelenül örülök. Úgy gondolom, Jack Sparrow az ő öröksége a világnak. Ez az egyetlen karakter, melyet alkalma volt öt alkalommal is eljátszani, beöltözött Jacknek és úgy látogatta végig a gyerekkórházakat, ez az a szerep, ami miatt emlékezni fognak a nevére

– nyilatkozta Beattie a Daily Mailnek.

Az a baj ezekkel a nagy stúdiókkal, hogy képesek kényelmetlenül érezni magukat bizonyos kreatív jellegű döntéseid miatt. Ez történt A Karib-tenger kalózaival is. A Disney megutált engem. Minden lehetséges módot számításba vettek annak érdekében, hogy megszabaduljanak tőlem, hogy kirúghassanak

– magyarázta Johnny a GQ-nak.

A Metro arról ír, a filmstúdió azon gondolkozik, talán nem is folytatja a filmsorozatot, hanem rebootot készít belőle, aminek feladatát a Deadpoolt és a Zombielandet jegyző párosra, Rhett Reese-re és Paul Wernickre bízná. Arról nincs hír, hogy a franchise-ból csak Depp szűrét kívánják kitenni vagy ugyanez a sors vár Orlando Bloomra, Keira Knightley-ra, Geoffrey Rushra és a többiekre is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek