Starity

Priyanka Chopra nagyon élvezi az esküvőszervezést

2018. október 28. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Quantico sztárja talán még idén kimondja a boldogító igent szerelmének.

hirdetés

Az esküvői csengőket halljuk? Most még talán nem, de hamarosan megcsendülnek, ugyanis többen azt állítják, Priyanka Chopra rövid időn belül oltár elé áll Nick Jonasszal, hogy egy indiai-amerikai esküvő keretein belül összekösse életét az énekessel.

Priyanka nagyon élvezi az esküvőszervezést, mert az indiai és amerikai stílus és öltözékek keverednek majd egymással, ő pedig sokat tud e két kultúráról

– nyilatkozta a közelmúltban egy bennfentes.

A Right Now előadója júliusban, alig néhány hétnyi randevúzás után kérte meg a tőle tíz évvel idősebb színésznő kezét – először szeptemberben jelentek meg a nyilvánosság előtt jegyespárként a divathéten. Nick egyébként már megkapta Priyanka családjának áldását, nagyon kedveli őt az egész família.

Nick nyugodtnak és érettnek tűnik. Csodálatos ember, az egész családunk imádja őt. Nagyon udvarias és tisztelettudó az idősebbek irányában. Mi többet kívánhatna egy anya?

– nyilatkozta egy korábbi interjúban a színésznő édesanyja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek