Starity

Mérgező kapcsolatot mutat be Halsey legújabb kisfilmje

2018. október 31. 13:01   |   Szerző: Zsóka11

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett Halsey három héttel ezelőtt megjelent Without Me című dalához készült kisfilm, mely egy mérgező kapcsolatot mutat be.

hirdetés

Halsey október 4-én jelentette meg legújabb kislemezét, melynek a Without Me címet adta. A balladába az énekesnő legmélyebb érzéseit írta bele G-Eazy-vel való szakításakor. A pár később kibékült, de úgy tűnik nem sikerült mindent elsimítani, ugyanis a pár ismét szakított.

A kisfilmben Halsey szerelme düh- és alkoholproblémákkal küzd, ő pedig megpróbálja orvosolni a helyzetet. A rajongók máris azt találgatják, hogy a kisfilm vajon az énekesnő G-Eazy-vel való kapcsolatát mutatja-e be, hiszen utal G-Eazy májusi letartóztatására illetve a Halsey szerelmét alakító színész teljesen úgy néz ki, mint G-Eazy.

Halsey még mindig szereti G-Eazy-t és úgy gondolja, mindig is fogja, ugyanakkor azt is gondolja, hogy a kapcsolatuk mérgező volt és nem volt egészséges számára, hogy együtt volt vele. Amikor együtt voltak, mindig azon aggodalmaskodott, hogy megcsalja őt. Soha nem bízott meg benne teljesen, bizonytalan volt és tudta, hogy egy kapcsolatnak nem ilyennek kell lennie.

– árulta el egy forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek